TULIPS Green Airports

TULIPS Green Airports

Met een subsidie van de Europese Commissie van 25 miljoen euro, gaan 29 Europese partijen samen de verduurzaming van de luchtvaart versnellen. Het gaat om luchthavens, vliegmaatschappijen, kennisinstituten en sectorpartners. Alle partijen zijn ervan overtuigd dat door de samenwerking een flinke bijdrage kan worden geleverd aan het verduurzamen van de luchtvaart.

Het samenwerkingsverband wordt geleid door Royal Schiphol Group en heeft de naam TULIPS. Schiphol Group is ook de initiatiefnemer van het project.

Al deze partijen zijn afgelopen jaar online en onsite samengekomen op Schiphol om de voortgang van de verschillende internationale werkgroepen te presenteren en met elkaar de richting te bepalen voor de komende jaren. Greenhives heeft dit launch event samen georganiseerd met Schiphol Group, Fraunhofer Institute uit Duitsland en Egis-Group uit de UK. Als onderdeel van de werkgroep communication and dissimination hebben we tevens de interne en externe communicatie mede verzorgd.

 

Wat kan Greenhives voor jouw internationale evenement betekenen?

Veel bedrijven zijn op zoek naar een manier om hun evenementen zo te organiseren dat er daadwerkelijk impact wordt gemaakt op sociaal en/of duurzaam gebied. Greenhives weet door haar ervaring en kennis hoe ze kan adviseren en een evenement zo kan organiseren dat uw bedrijf opvalt en de juiste boodschap overbrengt. Wat u precies wilt bereiken en hoe de impact zo sterk mogelijk tot uiting komt bespreken we graag in een persoonlijk gesprek.